Coordonnées 728

Uploaded 24 février 2013

Recorded février 2013

-
-
2 741 m
1 392 m
0
10
21
41,29 km

Vu 2420 fois, téléchargé 16 fois

près de Ville-Vieille, Provence-Alpes-Côte d'Azur (France)

Click for all COLVBB road climbs
Click for all WCRVBB saddlebag routes
>>>Next Route>>>

COLVBB-25-ALPS DU SUD-COL DE L'AGNELLO (des de Guillestre) 2744 m

LENGTH: 21 km    START: 1344 m    END: 2744 m   TOTAL:  1400 m  AVG: 6,7%

DESCRIPCIO:
El Col de l'Agnello, juntament amb la Bonnette i amb l'Stelvio són un dels tres ports més alts dels Alps pujats pel Tour o el Giro. En aquesta ocasió hem començat a Vile Veille, però es pot començar més avall a Guillestre, tot i que els pedents són molt suaus seguint el riu amunt. A partir de Vile Veille també és suau, però és ja al cap de pocs quilòmetres que els pendents ja es tornen forts, fins al 7 o 8% amb algunes rampes que superen el 10%. A partir del Moli de Queyras ja deixem el riu i sortim de la vegetació per enfilar una llarga i tediosa pujada.

A Fontguillarde torna a suavitzar un parell de quilòmetres, per ja no deixar 8, 9 i 10% fins a dalt, amb arribada majestuosa a la frontera Italiana i amb vistes espectaculars, tot i que el dia que vam fer la ascensió hi havia un núvol instal.lat a dalt de tot, que no deixava veure res. La gran alçada del port, el fa especialment difícil de pujar.

DESCRIPCION:
El Col de la Agnello, junto con la Bonnette y con el Stelvio son uno de los tres puertos más altos de los Alpes subidos por el Tour o el Giro. En esta ocasión hemos empezado en Vile Veille, pero se puede empezar más abajo en Guillestre, aunque las pedientes son muy suaves siguiendo el río arriba. A partir de Vile Veille también es suave, pero es ya a los pocos kilómetros que las pendientes ya se vuelven fuertes, hasta el 7 u 8% con algunas rampas que superan el 10%. A partir del Moli de Queyras ya dejamos el río y salimos de la vegetación para trepar una larga y tediosa subida.

A Fontguillarde vuelve a suavizar un par de kilómetros, por no dejar 8, 9 y 10% hasta arriba, con llegada majestuosa en la frontera Italiana y con vistas espectaculares, aunque el día que hicimos la ascensión había una nube instalado en lo alto, que no dejaba ver nada. La gran altura del puerto, lo hace especialmente difícil de subir.

DESCRIPTION:
The Agnello's port, along with Bonnette and the Stelvio is one of three highest ports of the Alps Tour and Giro. This time we started aa Vile Veille, but may start lower on Guillestre, although pedents are very smooth along the upstream. From Vile Veille is also soft, but it is a few kilometers to the slopes as they become stronger, until 7 or 8% with some inclines exceeding 10%. As Mill Queyras as we left the river and leave the plant to climb a long and tedious climb.

In Fontguillarde the slopes go smooth for a couple of kilometers, but then do not let less from 8, 9 and 10% to the top, arriving at the majestic Italian border, with spectacular views, but the day we did the climb there was a cloud installed at the top, not seeing anything. The great height of the port, making it particularly difficult to climb.


Podeu contactar amb [email protected] per a més informació.
You can contact [email protected] for further information.

You can find the world cycling routes of the WCRVBB project clicking here to access.

You can click over this other project bike routes or search the tags in google.
- WCRVBB, for cyclotourist routes with saddlebags around the world.
- DCRVBB, for one day routes around Europe.
- KCRVBB, for one day routes with kids around Europe.
- COLVBB, for climbings of Tour de France, Vuelta a Espanya, Giro di Italia, ...
- BCNVBB, for one day routes around Barcelona.
- RBTTCASSA, for MTB routes around Cassa de la Selva (Girona).
- RBTTCAT, for MTB routes around Catalunya.

Have a nice trip!


View more external

COLVBB-25-ALPS DU SUD-COL DE L'AGNELLO (des de Guillestre) 2744 m Agnello

Commentaires

    You can or this trail