Coordonnées 1056

Publié 25 février 2013

Recorded février 2013

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
1 999 m
474 m
0
12
25
49,16 km

Vu 3938 fois, téléchargé 46 fois

près de Notre-Dame-de-Briançon, Rhône-Alpes (France)

Click for all COLVBB road climbs
Click for all WCRVBB saddlebag routes
>>>Next Route>>>

COLVBB-29-ALPS DU NORD-COL DE LA MADELEINE (des de La Lechere) 2000 m

LENGTH: 24,54 km    START: 450 m    END: 2000 m   TOTAL:  1543 m  AVG: 6,3%

DESCRIPCIO:
El col de la Madeleine és un dels grans del Tour de França no tan per la duresa de les rampes sino per el gran desnivell que supera, de més de 1500 i per l'alçada, doncs ja sobrepassa els 2000 metres. Aquesta ascensió és feta des de la Lechera, prop d'Albertville, que és més llarga i amb una mica més de desnivell que l'altra vertent.

El perfil és força irregular, començant molt dur, amb rampes que superen el 10% i fins al quilómetre 7 no suavitza. Aquí fem uns quilómetres pel fons de la vall, seguint pobles i més pobles, amb algun tros inclús planer. A partir del quilòmetre 12 enfilem amunt per la falda de la muntanya i els pendents ja es fan forts. Comencen les grans corbes que van superant esgraons i tret d'un parell de quilòmetres entre el 18 i 19, la resta supera sempre el 7 o 8 % de mitjana. A dalt, el paisatge típic dels cols dels Alps i les vistes espectaculars.

DESCRIPCION:
El col de la Madeleine es uno de los grandes del Tour de Francia no tanto por la dureza de las rampas sino por el gran desnivel que supera, de más de 1500 y por la altura, pues ya sobrepasa los 2000 metros. Esta ascensión es hecha desde La Lechere, cerca de Albertville, que es más larga y con algo más de desnivel que la otra vertiente.

El perfil es bastante irregular, empezando muy duro, con rampas que superan el 10% y hasta el kilómetro 7 no suaviza. Aquí hacemos unos kilómetros por el fondo del valle, siguiendo pueblos y más pueblos, con algún trozo incluso llano. A partir del kilómetro 12 enfilamos hacia arriba por la ladera de la montaña y las pendientes ya se hacen fuertes. Comienzan las grandes curvas que van superando escalones y salvo un par de kilómetros entre el 18 y 19, el resto supera siempre el 7 u 8% de media. Arriba, el paisaje típico de los coles de los Alpes y las vistas espectaculares.

DESCRIPTION:
The Col de la Madeleine is one of the largest in the Tour de France, not the hardness of the ramp but for the large gap that exceeds over 1500 and the height, because already exceeds 2000 meters. This ascent is made <200b><200b>from La Lechere, near Albertville, which is longer and a bit more height than the other vert.

The profile is very irregular, hard starting, with ramps that exceed 10% and up to 7th km not softened. Here we kilometers by the end of the valley, following towns and villages with even a bit flat. From the 12th kilometer climb up the hillside and the slopes are already strong. Begin overcoming the big curves and except a couple of kilometers between 18 and 19, the rest is always 7 or 8% on average. Above, the typical landscape of Ports of Tour de France and spectacular views of the Alps.


Podeu contactar amb vicens.borrell@gmail.com per a més informació.
You can contact vicens.borrell@gmail.com for further information.

You can find the world cycling routes of the WCRVBB project clicking here to access.

You can click over this other project bike routes or search the tags in google.
- WCRVBB, for cyclotourist routes with saddlebags around the world.
- DCRVBB, for one day routes around Europe.
- KCRVBB, for one day routes with kids around Europe.
- COLVBB, for climbings of Tour de France, Vuelta a Espanya, Giro di Italia, ...
- BCNVBB, for one day routes around Barcelona.
- RBTTCASSA, for MTB routes around Cassa de la Selva (Girona).
- RBTTCAT, for MTB routes around Catalunya.

Have a nice trip!


View more external

arbre

COLVBB-29-ALPS DU NORD-COL DE LA MADELEINE (des de La Lechere) 2000 m

COLVBB-29-ALPS DU NORD-COL DE LA MADELEINE (des de La Lechere) 2000 Madeleine

1 comment

 • Photo de Antonio Aguilera

  Antonio Aguilera 9 janv. 2015

  Hola Vicens
  Te deseo que este 2015 te respete la salud, para que puedas seguir enseñando esos preciosos rincones que con tanta ilusión compartes.
  Feliz 2015

You can or this trail