-
-
1 895 m
65 m
0
41
82
164,62 km

Vu 1305 fois, téléchargé 29 fois

près de Serres, Provence-Alpes-Côte d'Azur (France)

Català: Ruta cicloturista per coronar dues vegades al gegant i dominador de la Provenza, el Mont Ventoux. Es puja primer per Malaucène i desprès per Bédoin. El Mont Ventoux, es catalogat com uns dels cols més difícils de tot França i se'ns dubte tot un santuari ciclista que cal coronar mínim un cop a la vida. La ruta és prou difícil, sobretot en el segon ascens (Bédoin), cal reservar forces. Al cim, trobareu molts ciclistes, així com menjar, begudes i souvenirs.

Castellano: Ruta cicloturista para coronar dos veces al gigante y dominador de la Provenza, el Mont Ventoux. Se sube primero por Malaucène y después por Bédoin. El Mont Ventoux, es catalogado como uno de los cols más difíciles de toda Francia y sin duda todo un santuario ciclista a coronar al menos una vez en la vida. La ruta es bastante difícil, sobre todo en el segundo ascenso (Bédoin), hay que reservar fuerzas. En la cima, hay muchos ciclistas, así como comida, bebidas y souvenirs.

Français: tinéraire jusqu'à deux fois le géant de Provence, Mont Ventoux Cycle. Il va d'abord, puis à Malaucène Bédoin. Mont Ventoux est répertorié comme l'un des sommets les plus difficiles autour de France cycliste et un sanctuaire. Le parcours est très difficile, en particulier dans la deuxième ascension (Bédoin), les réservations forces nécessaires. Au sommet, il y a beaucoup de cyclistes, ainsi que la nourriture, des boissons et des souvenirs.

English: Cycle route up to twice the giant of Provence, Mont Ventoux. It goes first and then to Malaucène Bédoin. Mont Ventoux is listed as one of the most difficult peaks around France cyclist and a sanctuary. The route is quite difficult, especially in the second ascent (Bédoin), reservations required forces. At the top, there are many cyclists as well as food, drinks and souvenirs

4 commentaires

 • trucafort 8 juil. 2016

  Es comparable a pujar 2 cops el cim del Turó de l'Home, primer per Sant Celoni, Costa del Montseny i després baixar per Mosqueroles, Campins i tornar a pujar per Santa Fe i les antenes?

 • Photo de anscarijd

  anscarijd 11 juil. 2016

  Hola trucafort. Comparable no ho se del cert, doncs no he fet mai el Montseny dues vegades. Però tenint en compte la dificultat del Montseny, els seus vint i picu km de pujada i a més a més fer-ho dos vegades es podria arribar a comparar. Ara bé, la segona pujada al Mont Ventoux (Bédoin) és realment dura, poder més dura que les del Montseny ja que no hi ha moments de descans. La primera pujada (Malaucène) ja és més fàcil. Pots comparar els perfils d'una muntanya amb l'altra a la pàgina Altimentrias.net: http://www.altimetrias.net/aspbk/verPuertoF.asp?id=9. Salut.

 • trucafort 12 juil. 2016

  Gracies per la teva valoració, es per fer-me una idea. De totes maneres l'únic entrenament que tinc a l'abast per anar al Mont Ventoux amb garanties de no passar-m`ho malament es el Turo de l'Home, que si que es veritat que te alguns descansos però que te també alguns picos del 14% i fins i tot del 18%.
  A veure si puc anar-hi. El que si que potser faré es ubicar-me a Bedoin per fer primer la pujada dura i després per Malaucène.
  Salut

 • Photo de anscarijd

  anscarijd 14 juil. 2016

  El que dius seria una bona opció. Salut!!

You can or this trail