Coordonnées 134

Publié 29 septembre 2018

-
-
9 m
0 m
0
0,5
0,9
1,86 km

Vu 55 fois, téléchargé 0 fois

près de els Riells, Catalunya (España)

Situada al paratge de les Planasses - Salpatx, fem una petita ruta de Snorkel a la Cala Mateua, apta per a tothom, sempre amb la precaució de consultar l'estat de la mar i la previsió meteorològica. Ofereix fons rocosos i una molt variada fauna marina de litoral, amb molts atractius on podem gaudir d'un entorn espectacular.

Illa Mateua, illot situat a uns 20 m. de la platja, just davant. Un cop envoltada l'illa, nedarem seguint el perfil de la costa, a una distància d'entre 10 i 15 metres, en direcció a la Punta dels Cinc Sous, és un traçat llarg, encara que qui ho necessiti trobarà almenys dos punts de descans en roques grans i arrodonides que sobresurten del fons, on es pot fer peu i descansar. Abans d'arribar a la Punta dels Cinc Sous, on trobarem una roca amb forma de "xampinyó" a uns 200 m. aproximadament, trobarem les restes del vaixell francès Cotentin. Aconseguida la Punta dels Cinc Sous emprendrem el retorn de nou seguint la línia de la costa però aquest cop a una distància entre 15 i 25 metres, per traçar un recorregut més variat.

Si tenim més forces ens podem acostar a l'altre extrem, a la punta del Romaní, hi trobem una zona de blocs de pedra a poca fondària que esdevé hàbitat per a petits peixos. A la punta del Ferro hi trobem una petita cova

Commentaires

    You can or this trail