-
-
279 m
55 m
0
2,0
3,9
7,9 km

Vu 424 fois, téléchargé 12 fois

près de Casa de la Maestra, Valencia (España)

Bergwandeling start in Park Mirambons - Beniarbeig.Via de Calle L'Azahar in noorwestelijke richting en de weg volgen naar het dal tussen Montesano en de Segaria.De tocht start op een hoogte van plm. 70 meter en stijgen naar het hoogste punt van de tocht op ongeveer 270 meter.Vanaf het hoogste punt begint een redelijke stijle afdaling naar het dorp Benimeli in de Vall de Rectoria.Je ziet de dorpen Rafol, Sagra en Orba in het dal (vall de la Rectoria).In bar Hogar Benimeli, Plaza Mayor 6 is het fijn om even uit te rusten.De tocht vervolgt via de campo naar het startpunt Beniarbeig.Moeilijkheid: Gemiddeld Stijging: 309 m Daling: 307 m
Op de Plaza Mayor in Bar Hogar Benimeli (T 685131534) kan er worden gelunched of iets worden gedronken.
Starpunt Park Mirambons in Beniarbeig. In de Carrer del Lliri is voldoende parkeergelegenheid.

2 commentaires

 • latetera 13 mars 2014

  Vielen Dank für die Bilder. Es war ein schöner Tag.

  Grüße Wolfgang

 • Photo de Martin_CBW

  Martin_CBW 13 mars 2014

  Hallo Wolfgang,
  Gerne gemacht.
  Auf wiedersehen.
  Grusz
  Martin

You can or this trail