Durée  2 hours 48 minutes

Coordonnées 1019

Publié 14 mai 2016

Recorded mai 2016

-
-
245 m
178 m
0
2,7
5,5
10,96 km

Vu 400 fois, téléchargé 14 fois

près de Pina de Ebro, Aragón (España)

ITINERARI:
CAT: iniciem el recorregut a Pina de Ebro, a la plaza de España i el seu solitari campanar, ja que l'església fou derruida a l'última guerra civil.
Continuem per la avenida de Zaragoza, per anar a buscar la A-1107 i crear l'Ebre. Just un quilómetre després d'haber creuat el riu, agafem un camí a la nostre dreta, i en dos quilómetres ens trobem amb les vies del tren convecional Barcelona-Saragossa.
Seguim pel camí parl·lel a les vies fins trovar-nos el segon pont que les creua en paral·lel a les vies de l'AVE. Tot passat el pont, creuem les vies de l'AVE, i a partir d'aqui el camí ens porta directe fins a Fuentes de Ebro, ja que en tres quilómetres, ens situarà al seu centre, davant l'església de San Miguel Arcángel de l'any 1535 i d'estil renaixentista.

ESP: empezamos el recorrido en Pina de Ebro, en la plaza de España, seguimos por la avenida Zaragoza, y llegamos a la A-1107, por la cual debemos andar y tras cruzar el rio Ebro, y haber
recorrido un quilómetro, coger un camino a nuestra derecha, el cual nos conducirá a las vías del tren convencional Barcelona-Zaragoza, después de haber andado unos dos quilómetros más.
Una vez en este punto seguimos por el camino paralelo a las vías, hasta encontrarnos con el segundo puente que las cruza, justo delante de las vías del AVE.
Tras haber cruzado las vías, ahora debemos girar a la izquierda y por un puente cruzar las vías del AVE, esta vez por debajo. A partir de este punto, el camino nos conducirá a Fuentes de Ebro, para llegar a ella tras haber andado unos tres quilómetros.
Como monumento significativo de la población, cabe destacar su iglesia de San Miguel Arcángel, construida el 1535 y de estilo renacentista.
Waypoint

Vies

Commentaires

    You can or this trail