Télécharger

Distance

13,28 km

Dénivelé positif

588 m

Difficulté technique

Modéré

Dénivelé négatif

453 m

Altitude maxi

619 m

Trailrank

36

Altitude mini

166 m

Type d'itinéraire

Aller simple
  • Photo de PR-C 201 Castell de Montsoriu
  • Photo de Castell de Montsoriu
  • Photo de Museu Etnològic del Montseny, la Gabella

Coordonnées

7086

Publié

24 novembre 2020

Enregistré

novembre 2020

Météorologie

Un bon indice pour vous aider à choisir les vêtements et matériel!

Démarrer Wikiloc Premium Mettez à niveau pour supprimer les annonces
Météorologie Météorologie
Soyez le premier à applaudir
Partager
-
-
619 m
166 m
13,28 km

Vu 594 fois, téléchargé 23 fois

près de Breda, Catalunya (España)

[CA]
Punt d’inici: .

El castell de Montsoriu està considerat un dels millors exemples de fortalesa d'època gòtica de Catalunya. Des d'aquest conjunt arquitectònic es gaudeix d'unes vistes magnífiques, que abracen la Depressió Prelitoral i la zona costanera, els massissos del Montseny i les Guilleries. Per fer visites guiades als castells cal consultar al Museu Etnològic de la Gabella, punt d'inici d'aquest itinerari.

[ES]
PPunto de inicipo: Museu Etnològic del Montseny. La Gabella.

El castillo de Montsoriu está considerado uno de los mejores ejemplos de fortaleza de época gótica de Cataluña. Desde este conjunto arquitectónico se disfruta de unas vistas magníficas, que abarcan la Depresión Prelitoral y la zona costera, los macizos del Montseny y las Guilleries. Para visitas guiadas al castillo hay que consultar en el Museo Etnológico de la Gabella, punto de inicio de este itinerario.
Château

Castell de Montsoriu

  • Photo de Castell de Montsoriu
El castell de Montsoriu és una de les fortaleses més representatives de Catalunya. Té el seu origen al segle X i que està estretament vinculada als vescomtes de Cabrera, una de les famílies més poderoses durant l'època medieval. Destaquen la torre de l'homenatge, de la segona meitat del segl X, les estances nobles del pati d'armes, o la gran cisterna, amb una capacitat per a més de 250.000 litres.
Musée

Museu Etnològic del Montseny, la Gabella

  • Photo de Museu Etnològic del Montseny, la Gabella
El punt de partida de la ruta és el Museu Etnològic del Montseny, la Gabella, situat al bell mig d'Arbúcies, a la plaça de la Vila, on també hi ha l'església de Sant Quirze i Sant Julita, l'Ajuntament del poble i l'Arbre de la Llibertat, un plataner plantat el 1868 amb motiu de la revolució de La Gloriosa, que dóna lloc a la I República espanyola. El museu té 15 sales dedicades al patrimoni cultural del massís del Montseny. A la planta baixa es poden veure audiovisuals dedicats al castell de Montsoriu i sobre les llegendes del massís, a més d'una maqueta del recinte del castell al segle XIV i restes trobades en les excavacions que s'hi han fet.

Commentaires

    Vous pouvez ou sur cet itinéraire