Durée  3 hours 15 minutes

Coordonnées 524

Publié 30 mai 2013

Recorded mai 2013

-
-
116 m
37 m
0
2,1
4,3
8,6 km

Vu 2337 fois, téléchargé 22 fois

près de Amesbury, England (United Kingdom)

Caminada circular a Stonehenge des d'Amesbury. Aquest monument es va començar a construir fa uns 4500 anys i amaga encara misteris, com per exemple la finalitat que tenia. Impressiona el fet que no hi ha cap muntanya ni cap rocar a prop, i que van portar aquestes grans pedres des de Gales, a més de 300 kilòmetres lluny. La ruta no té desnivells, gairebé. L'entrada val 8 pounds i inclou una audioguia.

"Està format per quatre cercles concèntrics de pedres. El cercle exterior, de 30 m de diàmetre, està format per grans pedres rectangulars de gres, que originalment estaven rematades per llindes també de pedra quedant-ne avui en dia solament quatre en el seu lloc. Dintre d'aquesta filera exterior es troba un altre cercle de blocs més petits de gres blavós. Aquesta tanca una ferradura construïda amb pedres d'arenisca del mateix color, i al seu interior trobem una llosa de gres micàcia coneguda com l'Altar. Tot el conjunt està envoltat per una fossa circular de 104 m de diàmetre. Dintre d'aquest espai s'alça un bancal en el qual apareixen 56 fosses conegudes com els forats d'Aubrey. El bancal i la fossa estan tallats per l'Avinguda, un passadís processional de 23 metres d'ample i de 3 km aproximadament de longitud. Prop es troba la Pedra del Sacrifici. Al davant es troba la Pedra Taló.
Està compost d'un gran cercle de grans megàlits la construcció de la qual es data entre 2500 i 2000 aC. El cercle de sorra que envolta els megàlits està considerat la part més antiga del monument datada sobre el 3100 aC. En el seu començament era un monument circular de caràcter ritual envoltat per un talús i una fossa, de manera similar a molts altres situats en el sud d'Anglaterra. Al 2200 aC, va ser quan va prendre el seu aspecte actual, per a això van transportar 32 blocs de gres des de les muntanyes de Preseli, al sud-oest de Gal·les i la pedra de l'Altar va ser portada des d'una regió propera a Milford Haven."(http://ca.wikipedia.org/wiki/Stonehenge)
Ruines

Stonehenge

2 commentaires

  • Photo de South Herts Hikers

    South Herts Hikers 10 oct. 2019

    October 2019 update. This trail passes about 100 m from Stonehenge on open access land or public paths which give a distant view for free. If you want a closer look it is no longer possible to buy an admission ticket at Stonehenge itself. Instead , you need to walk 2 km west to the Stonehenge Visitor Centre, pay 19.50 GBP (17.50 GBP if booked in advance and free to members of National Trust and English Heritage). Then you come back to visit Stonehenge on a shuttle bus, then continue this trail back to Amesbury

  • Photo de Xrunning⛰

    Xrunning⛰ 15 oct. 2019

    Thanks for your comment!

You can or this trail