-
-
2 441 m
876 m
0
14
28
56,43 km

Vu 3506 fois, téléchargé 116 fois

près de Chamonix-Mont-Blanc, Rhône-Alpes (France)

Català: Ruta circular en BTT des de Chamonix a fi d'observar d'aprop la glacera de Tour. La ruta ofereix unes immillorables panoràmiques del massis del Mont Blanc, així com de les seves glaceres, les muntanyes que envolten el massis i la vall de Chamonix.
Degut al desnivell i dificultat tècnica hi ha trams que s'han de fer a peu (prop del col de Balme i per arribar a la glacera).
temps i desnivell incorrectes: unes 5-6 hores i uns 2300.
Salut.

Castellano: Ruta circular en BTT desde Chamonix a fin de observar de cerca el glaciar de Tour. La ruta ofrece unas inmejorables panorámicas del macizo del Mont Blanc, así como de sus glaciares, las montañas que rodean el macizo y el valle de Chamonix. Debido al desnivel y dificultad técnica hay tramos que se deben hacer a pie (cerca del col de Balme y para llegar al glaciar). tiempo y desnivel incorrectas: unas 5-6 horas y unos 2300. Salud.


English: Circular mountain bike route from Chamonix to look closely Glacier Tour. The route offers superb panoramic views of the Mont Blanc massif and its glaciers, mountains surrounding the massif and the Chamonix valley. Due to technical difficulty slope and there are sections that must be done on foot (near the col de Balme and to reach the glacier). time and incorrect gradient: 5-6 hours and about 2300


4 commentaires

 • Photo de jherrerob

  jherrerob 15 avr. 2015

  Hola! Gràcies per compartir la ruta.

  Una pregunta: hi ha trams de pista de terra y/o sendera o es bàsicament asfalt??? Podries definir aproximadament els temps que toca fer-lo a peu?

  Gràcies!

 • Photo de anscarijd

  anscarijd 15 avr. 2015

  Hola, en resposta a les teves preguntes: 90% per pista i senders de terra i 10% per asfalt, per creuar els pobles. Pel que fa al temps a peu, no recordo bé, poder entre 15 i 20 minuts sumats en dos o tres trams (sobretot per veure la glacera. Es tracta de trams on almenys jo no podia anar sobre la bici.

  Espero gaudeixis de la ruta.

  Salut.

 • Photo de Alfonso herranz Marjalizo

  Alfonso herranz Marjalizo 28 juin 2018

  hola, para hacer la ruta entera hay que cojer algun cremallera o no

 • Photo de anscarijd

  anscarijd 29 juin 2018

  Hola Alfonso. No hace falta cojer ningun cremallera. Saludos

You can or this trail