-
-
2 095 m
718 m
0
11
21
42,12 km

Vu 399 fois, téléchargé 19 fois

près de Sainte-Marie-de-Campan, Région Midi-Pyrénées (France)

|
Afficher l'original
troisième étape date 2015-07-26 Aujourd'hui, nous montons le mythique port de Tourmalet n'est pas l'étape la plus difficile, mais vous obtenez des sections de sable et d'herbe très dures pouvant atteindre 17 ou 20% selon l'organisation.
Nous partons de st. Maria de Campant de l'autre côté de la route, l'ascension est durable jusqu'à ce que vous planifiiez des forêts feuillues et humides jusqu'à ce que vous atteigniez une aire de pique-nique. De là commence la montée vers Limoge le début est bon mais les derniers kilomètres sont durs. De Limoge au Coll de Tourmalet c'est par la route seulement 3 km.
La descente vers Luz est longue mais l'une des techniques due aux défauts mais il y a longtemps
NE LAISSEZ PAS LA PISTE DE L’ORGANISATION. Vous avez peu de points de trace et si vous n'avez pas de carte, c'est une piste très longue, mais plusieurs fois vous êtes hors de la piste à cause de points ponctuels. Ma mémoire est le traitement des Français était la douleur

2 commentaires

 • pits25 9 mai 2016

  Hola, gracies pels comentaris. Una pregunta, per la pujada al col de Tourmalet, és millor anar per la pista o fer-ho per carretera? Ho dic per les pujades tan dures que comeñtes, s'ha d'arrossegar la bici o es pot pujar? El mateix per la baixada, volem far la ruta aquest estiu i portarem una caixa amb una mica d'equipatge al manillar , és una baixada molt tècnica o es pot fer? Sinó , creus que es millor baixar per carretera?
  Gracies

 • Photo de anjomani

  anjomani 11 mai 2016

  hola pits25
  la pujada desde el camping municipal fins a limoge el primer tram es fa molt be i molt maca pero hi ha un punt a mig cami que es fa molt dura tots els meus companys vam empenyar i de valent. Se que hi ha gent que ho puja però nosaltres no. Servidor soc de l'especia rara que sempra que faig alguna cosa ho he de fer per on s'ha programant. Si a tu no et fa res i no vols patir puja per la carretera per estaviarte el ultim tram del campin fins a limoge.
  La baixada del tourmalet es fa per carretera fins agafar un cami que es torna corriolet i un pel tecnica per l'estrator que fa els xaragalls amb l'herba pero si vas tranquil es fa be. El problema es ques si vas tranquil es fa llarga. Si t'agrada els corriolets i ests un pel tecnic la racomano tranquilament.En la nostra colla hi ha gent poc tecnica i la van fer pero varen tardar molt.
  Respecta portar una bossa al manillar cap problema alguns dels meus companys en portaven i cap problema.
  Si vols alguna cosa mes pregunta sense cap problema

You can or this trail