Durée  une heure 29 minutes

Coordonnées 871

Publié 18 avril 2020

Recorded août 2019

-
-
394 m
17 m
0
4,4
8,8
17,66 km

Vu 16 fois, téléchargé 0 fois

près de Le Planestel, Provence-Alpes-Côte d'Azur (France)

TRANSALPES VTT. LAC LÉMAN-MÉDITARRENÉE

[cat] [es] [fr]

[cat]
Última etapa, molt tranquil·la i sense preses. Al igual que en tota la ruta, fem pujades per pista, i baixades per corriol. Les pujades són suaus, de bon fer, i els senders, de baixada per disfrutar. Finalment divisem les aigües del mediterrani, en gaudim les vistes, baixarem vora torrents i arribarem al mar on prenem el merescut bany.
M’he allotjat en un lloc turístic, aquí no es matina per esmorzar, no tinc cap pressa i m'ho agafo amb calma. Abans de sortir, la roda està ben desinflada, amb una manxa de peu la inflo a tope, a l’espera de veure quant dura. Increïblement, ja no es va tornar a desinflar més en setmanes. Enfilo per la carretera fins recuperar el Col du Logis de Paris, on entro a la pista. La pujada és suau fins a l’Estarpe, envoltat esplèndides alzines sureres. Gaudim de les vistes al mar, i entrem al primer corriol del dia, curt, per entrar en una pista, vora un torrent, de baixada ràpida fins el Col des Sacs. Hi ha força gent fent exercici, a peu i en bicicleta, seguim per l’últim corriol de la travessa, també de baixada, força divertit. Acabarem esquivant la pista per entrar a Saint Raphaël quan ja no queden més possibilitats que l’asfalt. Anirem creuant carrers, amb un bullici que m’atabala, fins arribar a la línia de mar, on prenc el merescut bany per donar per acabada aquesta aventura.

[es]
La última etapa, muy tranquila y sin prisas. Como en toda la ruta, subimos por la pista, y sendero de descenso. Las subidas son suaves, buenas de hacer, y los senderos, para disfrutar. Finalmente divisamos las aguas del Mediterráneo, disfrutamos de las vistas, descendemos cerca de torrentes y llegamos al mar donde tomamos el merecido baño.
Me he alojado en un lugar turístico, aquí no se madruga para el desayuno, no tengo prisa y lo tomo con calma. Antes de salir, la rueda está bien desinflada, con una bomba de pie la hincho bien, a la espera de ver cuánto dura. Increiblemente, ya no se volvió a deshinchar en semanas. Me meto en la carretera para recuperar el Col du Logis de Paris, donde entro en la pista. La subida es suave a Estarpe, rodeado de espléndidos alcornoques. Disfrutamos de las vistas al mar, y entramos en el primer sendero del día, corto, para salir a una pista, cerca de un arroyo, bajamos rápidamente hasta el Col des Sacs. Hay mucha gente haciendo ejercicio, a pie y en bicicleta, seguimos por último senderó de la travesía, también hacia abajo, bastante divertido. Terminaremos esquivando la pista para entrar en San Rafael hasta no haya más posibilidades que el asfalto. Cruzaremos calles, con mucho ajetreo que me molesta, hasta llegar a la línea de mar, donde tomo el merecido baño para terminar esta aventura.

[fr]
La dernière étape, très calme et sans hâte. Comme sur l’ensemble du parcours, nous monteons sur la piste et nous descendons. Les montées sont douces, bonnes à faire, et les sentiers, pour profiter. Enfin, nous voyons les eaux de la Méditerranée, profiter de la vue, descendre près de torrents et atteindre la mer où nous prenons le bain bien mérité.
J’ai séjourné dans un endroit touristique, ici ne se lève pas tôt pour le petit déjeuner, je ne suis pas pressé et le prendre calmement. Avant de partir, la roue est bien dégonflée, avec une pompe debout la houle bien, en attendant de voir combien de temps il dure. Incroyablement, il n’a plus été dégonflé en semaines. Je prends la route pour récupérer le Col du Logis de Paris, où j’entre sur la piste. La montée est douce jusqu’à Estarpe, entourée de splendides lièges. Nous avons apprécié la vue sur la mer, et nous sommes entrés dans le premier sentier de la journée, court, pour aller à une piste, près d’un ruisseau, nous descendons rapidement au Col des Sacs. Il ya beaucoup de gens de l’exercice, à pied et à vélo, nous avons suivi dernièrement randonnée de la traversée, aussi vers le bas, assez amusant. Nous finirons par esquiver la piste pour entrer à San Rafael jusqu’à ce qu’il n’y ait pas plus de chance que l’asphalte. Nous traverserons les rues, avec beaucoup d’agitation qui me dérange, jusqu’à ce que nous atteignions la ligne de mer, où je prends le bain bien mérité pour terminer cette aventure.
Col de montagne

L'Estarpe

petit Col
Carrefour

Col des Sacs

Canvi de direcció
Provisioning

Saint Raphaël

Població amb tot tipus de serveis
Plage

Final de ruta

arribem al mar

Commentaires

    You can or this trail